Een elektrische fiets dames is er voor jong en oud

Het is alweer bijna lente. Het mooie weer komt er dus vast weer aan. Je kunt er straks weer lekker op uit. Een dagtochtje hier, een fietstochtje daar, een wandelroute en lekker lunchen onderweg. Het kan allemaal. Maar voor een fietstocht is het wel van belang dat je een goede fiets hebt. Je moet er niet alleen heerlijk op kunnen fietsen, je moet er ook niet al te moe op worden. Die oude fietsen van vroeger maakten dat een fietstochtje voelde als zware arbeid. Gelukkig is dat niet meer zo. Je kunt nu een elektrische fiets dames aanschaffen en heerlijk, ontspannen fietsen.

Een elektrische fiets dames is niet alleen voor dagjes weg

Je kunt op een elektrische fiets dames natuurlijk de wijde omgeving gaan verkennen. Je kunt deze fiets ook gemakkelijk meenemen op een fietsendrager om een andere streek in Nederland te gaan verkennen. Maar je kunt natuurlijk veel meer met een elektrische fiets dames. Zo kun je deze fiets ook heel goed gebruiken voor woon-werkverkeer. Kies een fiets met een stevige bagagedrager of een stevig rek voorop. Je kunt dan heel gemakkelijk je werktas meenemen en op de terugweg van je werk nog even de boodschappen doen. Je krijgt dan ongemerkt heel wat beweging.

En wat denk je van scholieren?

"Vroeger" moesten we tegen de wind in langs donkere wegen op de fiets naar school. Het was altijd weer een hele klus om, al hijgend, op tijd op school te komen. De jeugd van nu heeft het voor dat een stuk gemakkelijker: veel van hen hebben een elektrische fiets dames of heren. Zo kunnen ze in een rustig tempo fietsen en zonder zich in het zweet te werken aankomen op school. Daarna kunnen ze, ook weer op de fiets, naar hun sportclub of andere verenigingen. Ze houden dan zelfs nog energie over om hun huiswerk te maken!

Een elektrische fiets zorgt evengoed voor beweging

Kijk, dat je niet meer met je tong op je schoenen aankomt op je bestemming terwijl je fietst op je elektrische fiets dames, wil nog niet zeggen dat je niet werkt aan je conditie. Je bent, ook op een elektrische fiets goed in beweging. Je werkt dus evengoed nog aan je conditie, maar je wordt er gewoon een stuk minder moe van. Je kunt op je elektrische fiets net zo rustig fietsen als je zelf wilt. Maar je krijgt bij iedere trap weer een zetje in je rug. Hierdoor wordt het fietsen ook weer leuk!

Laat een antwoord achter