Voor het eerst op jezelf, relaxter dan het lijkt?

Heb je je bachelor of master afgerond en ben je van plan het ‘grote mensen’ leven te gaan leiden? Een grote stap in je leven waar een hoop bij komt kijken. Van het vrij onverantwoordelijke studentenleven, waarin niets te gek was en je van een hoop vrijheid kon genieten, naar het serieuze leven waarbij je een hoop verantwoordelijkheden hebt is niet iets wat van de een op de andere dag gebeurd is. Verschillende dingen moeten worden geregeld en vragen een kritische blik. 

Eindelijk is het zover: je mag je oude kleine studentenkamertje achter je laten voor een ruim appartement met inbouwapparatuur en een losse slaapkamer, woonkamer en werkkamer. Wat een luxe in vergelijking met je studentenhuis waar je de afgelopen 5 jaar hebt moeten leven. Van een kamer van 10 vierkante meter naar iets wat 5 keer zo groot is, het lijkt te mooi om waar te zijn. Een nieuwe inboedel wordt aangeschaft en je lijkt helemaal klaar om in je nieuwe stekje in te trekken. 

Iets te makkelijk gedacht?

Toch lijkt het allemaal iets makkelijker gezegd dan gedaan. Voordat het daadwerkelijk zover is, moet je namelijk nog een aantal dingen regelen. Verzekeringen en gas, water en licht moeten worden afgesloten, je adreswijziging moet worden doorgegeven en je hele inboedel moet ook nog eens van de ene naar de andere plek worden vervoerd. En denk je dan alles te hebben gehad? Soms komen er ook nog eens een aantal onvoorziene zaken om de hoek kijken.

De plinten liggen los, de muren lijken van dichtbij toch niet zo effen als van een paar meter afstand en de badkamer lijkt ook zijn beste tijd toch wel te hebben gehad. Je zit met je handen in het haar. Hoe ga je dit oplossen? Ga je dan toch maar de hulp inschakelen van je vader die zijn hele leven al beweert dat hij super handig is of ga je toch maar een keer op zoek naar een echte stukadoor in de buurt? Je bent toch wel van plan om hier een aantal jaar te blijven vertoeven dus wil je het wel op een goede manier aanpakken. Een goede manier die je niet te veel geld gaat kosten. 

Hoe nu verder?

Na enig zoekwerk online stuit je op een website genaamd Trustoo, een website waarmee je voor verschillende diensten de best passende dienstverlener kan vinden. Zo krijg je voor een redelijke prijs toch een oplossing die garant staat voor de kwaliteit die jij wenst. Klaar om het serieuze leventje voort te zetten in je appartementje dat er tot in de puntjes strak uitziet. 

Laat een antwoord achter