De leukste plekjes op de Veluwe voor een vakantie in eigen land

Ben je op zoek naar een leuke vakantie waar je onbezorgd kunt genieten ten tijde van reisbeperkingen, lockdowns en steeds wisselende maatregelen? Dan kun je natuurlijk urenlang gaan zoeken naar tal van bestemmingen met de bijbehorende beperkingen die soms wel wekelijks kunnen wisselen, maar je kunt het jezelf een stuk gemakkelijker maken. Met een vakantie in eigen land ben je altijd volledig op de hoogte van de geldende maatregelen en loop je niet het risico dat je versneld terug moet komen van je vakantie, omdat het reisadvies voor het betreffende land gewijzigd is. In Nederland zijn er tal van mooie plekjes om onbezorgd van je vakantie te genieten. Een voorbeeld van zo’n mooie plek is de Veluwe. Op de Veluwe kun je volledig opgaan in de prachtige natuur. Je kunt er lekker gaan wandelen in de prachtige bossen, de stranden aan het noord-westen van de Veluwe opzoeken, lekker gaan winkelen in de Hanzesteden die zich in dit gebied bevinden en nog veel meer! Maar waar op de Veluwe kun je nu het beste verblijven? Je leest het in dit blog.

 

TopParken Recreatiepark Beekbergen

Temidden van de Gelderse bossen ligt dit leuke recreatiepark. Het bevindt zich precies aan de rand van de Veluwe en ligt erg dichtbij Apeldoorn. Het park beschikt over comfortabele chalets, een goed restaurant, heerlijk verwarmd buitenzwembad en allerlei speelfaciliteiten voor kinderen. Dit vakantiepark Veluwe is dan ook een ideale bestemming voor jong en oud! Wil je er een dagje op uit? Bezoek dan Nationaal Park De hoge VEluwe, ga een dagje shoppen in Apeldoorn, bewonder de beelden in de beeldentuin, bezoek de Loenense waterval, ga naar de Apenheul of breng een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum.

 

Vakantiepark Landal Heihaas 

Dit familiepark is gelegen aan de rand van het Gelderse dorpje Putten en wordt omringd door heidevelden en prachtige bossen. In de omgeving vind je het Veluwemeer en gezellige steden en dorpen zoals Harderwijk, Barneveld en Garderen. Op het park kun je terecht voor boodschappen, verse broodjes, fietshuur, skelters en meer. Ook is er een binnenzwembad, een dierenweide, speeltuin, airtrampoline, kabelbaan en een entertainment team voor kinderen van uiteenlopende leeftijden. 

 

Vakantiepark Landal Heideheuvel 

Dit vakantiepark ligt in Beekbergen en is omringd door een prachtig natuurgebied. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een online supermarkt en een restaurant. Ook is het op dit park mogelijk om te bowlen, tennissen, boogschieten en om een potje minigolf te spelen. Daarnaast kun je gebruik maken van de brasserie en snackbar. 

 

Laat een antwoord achter