Hippe Mason Garments schoenen online scoren?

De lente komt er weer aan, dus een paar nieuwe hippe schoenen is niet overbodig, bijvoorbeeld van het merk Mason Garments. Wat dacht je van een paar hippe witte, zwarte of beige sneakers om zo even aan te schieten? Het is belangrijk dat sneakers van goede kwaliteit zijn, comfortabel en er elegant uit zien. Online kan je vele modellen vinden die hieraan voldoen, en Mason Garments is één van die merken die deze kwaliteiten in zijn schoenen heeft verwerkt, want je wil natuurlijk niet dat je schoenen na een paar keer dragen al stuk zijn. Het is erg fijn dat er online zoveel schoenen te vinden zijn, want in deze tijden van lockdowns zijn alle niet-essentiële winkels gesloten. Of je nu gaat voor een stoer uitziend model of een chic model met een meer minimalistische look, met de herenschoenen van Mason Garments kan je alle kanten op! 

Mason Garments verwerkt nieuwe trends in de collectie

Misschien leuk om even de schoenentrends voor dit jaar op een rijtje te zetten. Een merk als Mason Garments heeft deze in haar collectie verwerkt. Allereerst komen de ballerina's weer helemaal terug deze lente en zomer. Wil je liever iets dat meer casual is? Dan zit je met alle soorten sneakers helemaal goed in 2022. Bij Mason Garments heren vind je bijvoorbeeld stoere mannensneakers met comfortabele zolen. Mason Garments heren heeft ook mooie witten modellen met kalfslederen neuzen. Bij diverse outfits kun je deze combineren. Ook de lage pumps zijn helemaal hip dit jaar. Wil je iets aparts aan je voeten? Dan zijn deze pumps echt aan jou besteed. En, wil je jouw genderneutrale identiteit kracht bijzetten? Dan zit je helemaal goed met de genderneutrale sneakers, te verkrijgen via diverse webshops. Maar ook de platformsandalen met hoge zool (denk terug aan de Spice Girls!) zijn weer helemaal in. 

Trek soms ook eens die schoenen uit!

Tot slot nog een leuk weetje: wist je dat het helemaal niet goed is om altijd schoenen aan je voeten te dragen buiten? Zo schreven de auteurs Clinton Ober en Stephen T Sinatra een boek over 'aarden', waarin zij noemden dat het van essentieel belang is voor je lichaam om soms de schoenen eens uit te doen en met blote voeten op de aarde, bijvoorbeeld in het gras te lopen. Dit zou goed zijn om je hoofd leeg te maken, voor meer energie, voor een betere intuïtie, om te ontspannen en voor betere (leer)prestaties. Het zou volgens de schrijvers van het boek ook goed zijn om chronische ontstekingen op die manier te doen verminderen. Probeer het gewoon eens uit! 

Laat een antwoord achter