Visgraat vloer: kies voor een luxe eigentijdse uitstraling

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw soort vloerbedekking en je houdt van een luxe en eigentijdse uitstraling, dan is een visgraat vloer echt iets wat bij je past. Een visgraat vloer van laminaatenparket.nl ziet eruit als een vloer waar de planken loodrecht op elkaar gelegd worden. Door deze legwijze te hanteren krijg je een patroon tevoorschijn dat vergelijkbaar is met een visgraat, vandaar dus de naam voor dit type. Deze vorm werd met name vroeger gebruikt in statige herenhuizen, maar in de loop van de jaren is het steeds populairder geworden bij een groter deel van de bevolking. Juist door het gebruik van een visgraat vloer in je kamer creëer je die stijl die hoort bij de luxe zoals deze vroeger was. Niks oubolligs of raars aan, maar juist hip en trendy! Je hebt daarbij ook nog eens de keuze voor verschillende soort motieven visgraat en er zijn vele verschillende kleurtinten beschikbaar. Zo maak je je vloer helemaal up-to-date!

Laminaat en parket gebruiken voor je visgraat vloer

Als je gekozen hebt om je vloerbedekking te laten leggen in een visgraatmotief dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden en waar je een keuze in moet gaan maken, denk bijvoorbeeld aan het type vloer dat je uitkiest. Je kunt een visgraat vloer aanleggen doormiddel van laminaat of parket, maar er zijn ook varianten te verkrijgen waarbij je de visgraat niet zelf aanbrengt, maar dat deze al verwerkt zit in het materiaal zelf. Dat is goed terug te vinden in met name PVC vloeren. Ook de parket en laminaat vloeren voorzien hierin, maar dat is wel een stukje lastiger om goed te kunnen plaatsen. Laat je dan ook goed adviseren wat bij je past en welke afwerking en kleur hoort bij jouw stijl.

Houten vloeren Amsterdam

Voor het uitzoeken van een mooie vloer kun je prima terecht in onze hoofdstad. Je kiest dan voor de houten vloeren Amsterdam! Je kunt hier vrijblijvend langskomen in de showroom waar je een zeer ruim assortiment zal vinden van houten vloeren. Deskundige adviseurs zullen je van harte welkom heten en samen met jou bekijken welke houten vloeren in Amsterdam het beste bij jouw wensen past. Er wordt niet alleen gekeken naar wat je interieurstijl is, maar er wordt ook zeker gelet op gebruiksgemak en prijs. Zo kun je een mooie keuze maken voor een authentieke houten vloer bij de specialisten van houten vloeren Amsterdam.

Laat een antwoord achter