Maak jezelf en je tuin blij met Hillhout tuinartikelen

Als je je tuin wilt opknappen moet er soms een hoop gebeuren. Misschien is je tuin verwilderd en moet er veel onkruid weg, of moeten er bomen omgezaagd worden. Soms is het nodig een nieuw grindpad aan te leggen, de boel eens goed te schoffelen of nieuwe struiken of bloemen te planten. Kijk eens bij een website als Hillhout om inspiratie op te doen. Je kunt zelf aan de slag gaan of een tuinman inhuren. Voor elk budget is er wel wat leuks te vinden voor in de tuin op een website als dat van Hillhout. Jij wordt er blij van en je tuin zeker ook. Je kunt de producten laten bezorgen en het de volgende dag al in huis hebben. Je kunt ook materialen aanschaffen om zelf iets moois te ontwerpen voor op je terras. Bij een bedrijf als Hillhout haal je duurzaamheid én kwaliteit in huis.

Overkappingen, blokhutten en tuinafscheidingen 

Wil je privacy in de tuin zodat je in de zomer heerlijk kunt liggen zonnen? Of wil je niet steeds zien wat de buren uitspoken? Dan wordt het tijd voor een tuinafscheiding! Deze zijn er in diverse soorten; denk aan douglas, jumbo of grenen schermen. Je hebt meer vrijheid in je eigen tuin dankzij zo'n handige tuinafscheiding en kunt doen en laten wat je wilt zonder constant begluurd te worden door de buren. Ook blokhutten (tevens te koop bij Hillhout) kunnen een nuttige toevoeging zijn als opslag voor je grasmaaier, fiets en/of scooter, maar ook kun je een combinatie blokhut/overkapping aanschaffen zodat je er een gezellige loungeplek in kunt creëren. Een blokhut met plat dak of met zadeldak, het kan allemaal. Er zijn ook veel losse onderdelen beschikbaar, zoals planken, en zelfs glijbanen, waarmee je een tof speelparadijs voor je kinderen kunt maken in je eigen tuin.

Kies voor een trellis tuinscherm

Naast gesloten tuinschermen kun je ook kiezen voor open tuinschermen, dat is weer eens iets anders. Niet zozeer voor meer privacy, maar het staat gewoon leuk en apart in je tuin en de tuin oogt wat luchtiger. Hierbij kun je denken aan tuinschermen van gaas, verzinkt in raamwerk. De trellis schermen kun je kopen in verschillende uitvoeringen, afmetingen en houtsoorten zoals hardhout en geïmpregneerd hout. Je kunt kiezen voor vierkante openingen of diagonale vlakken. Dankzij de natuurlijke kleur van een trellis tuinscherm past deze heel goed in een groene tuin! Bovendien heeft de trellis een sterke constructie; prima geschikt voor klimplanten dus, want ook dat vermindert de doorkijk. Neem eens online een kijkje en sla vandaag nog je slag! 

Laat een antwoord achter