Klein cadeautje met de post versturen, maar weet je niet wat? Dit zijn de beste tips

Wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt, iemand troosten of juist iemand feliciteren? Dan kun je natuurlijk een kaartje versturen, maar het is nog veel leuker om de ontvanger een klein presentje te geven als blijk van waardering, medeleven of juist als felicitatie. Het vinden van een uniek presentje dat je ook nog eens per post kunt versturen is nogal een opgave. Daarom zijn in dit blog de beste tips voor  het vinden van een leuk presentje, dat je ook nog eens per post kunt versturen naar de ontvanger, verzameld. Lees je mee? 

Tip 1: Droogbloemen

Het versturen van een boeket bloemen per post is natuurlijk vrij lastig. Er komt dan vrijwel altijd een uitgebreide bloemenservice of koeriersdienst bij kijken. En dan nog loop je het risico dat het boeket niet zo mooi aankomt bij de ontvanger als je had gehoopt. Ontzettend zonde! Kies daarom voor een net zo leuke – en meer originele – optie: verstuur een mooie bos droogbloemen naar de ontvanger. Deze kunnen vrijwel niet beschadigd raken en gaan erg lang mee! Zo heeft de ontvanger gegarandeerd langdurig plezier van je cadeautje. 

Tip 2: Chocolade

Wist je dat er tegenwoordig aanbieders zijn die je helpen bij het chocolade versturen als kleinigheidje voor een vriend(in), collega of familielid? Zo kun je een heerlijke doos chocolade bonbons bestellen, maar kun je iemand ook luxe truffels of chocoladefondue cadeau geven. Dergelijke presentjes worden mooi ingepakt en volledig af bezorgd bij de ontvanger. Een ideaal cadeau voor de chocoladeliefhebber(s) in je leven! 

Tip 3: Sieraden 

Een ander leuk presentje wat je gemakkelijk per post kunt versturen, is een sieraad. Zo kun je een mooi paar oorbellen, een armbandje met een mooie edelsteen of een simpel kettinkje versturen. Let wel op dat je sieraden verstuurd die niet al te hoog in waarde zijn, want met de reguliere postbezorging loop je helaas toch altijd kans op verlies. Wil je het op safe spelen? Verstuur je presentje dan met de aangetekende post. 

 

Tip 4: Blikje met persoonlijke boodschap

Wil je de ontvanger verblijden met een echt persoonlijk cadeau? Koop dan een mooi blik met een leuke print en vul dit met allerlei lieve persoonlijke boodschappen op kleine briefjes. Je kunt het blik bijvoorbeeld vullen met één boodschap voor iedere dag van het jaar, die de ontvanger dan dagelijks uit het blik mag halen. Succes gegarandeerd! 

Laat een antwoord achter